Contact telefonic: 0768.084477, 0768.011455 | Contact prin email: acoperisurioffice@gmail.com

Garantie montaj acoperisuri tigla ceramica

Asiguram garantie pentru montajul acoperisurilor din tigla ceramica pe o perioada cuprinsa intre 5 si 15 ani diferenta fiind data calitatea materialelor.

citeste detalii

Garantie suplimentara pentru deteriorarile produse de inghet

În perioada menţionată vom înlocui gratuit din fabricile noastre toate ţiglele TONDACH, cărora s-a demonstrat că le lipsesc calităţile certificate prin SR EN 1304.

citeste detalii

Tigla ceramica gama variata de modele si culori

Multiplele modele si culori în care puteti găsi pe piaţă ţiglele ceramice, poate satisface şi cele mai exigente pretenţii, oferind locuinţei dumneavoastră un aspect plăcut care să vă reprezinte.

citeste detalii

Acoperisuri tigla ceramica

Acoperisul este cel mai important la o constructie fie noua sau veche, daca nu aveti acopersisul cum trebuie, atunci aveti foarte multe neplaceri din pricina lui.

Tigla ceramica este fabricata din lut si coapta la cuptor, sau turnata din beton, vopsita sau nu, are o rezistenta buna la intemperii (ploi si zapada), asigura siguranta buna, nu produce zgomot la grindina si ploi, are o greutate de aproximativ 45 kg/mp, rezista in timp peste 50 ani, nu se incalzeste foarte mult vara, asigura o aerisire buna.

Vindem si montam tigla ceramica Tondach, Bramac, etc.

Deviza noastra este: "calitate inainte de toate", oferim garantie 5 ani la montajul tiglei de orice tip, contact 0768084477, 0768011455.

Gama variată de modele şi culori în care puteti găsi pe piaţă ţiglele ceramice, poate satisface şi cele mai exigente pretenţii, oferind locuinţei dumneavoastră un aspect plăcut care să vă reprezinte.

Livram si montam in toata tara, oferim garantie scrisa cu certificat de garantie.