Contact telefonic: 0768.084477, 0768.011455 | Contact prin email: acoperisurioffice@gmail.com

Garantie montaj acoperisuri tigla ceramica

Asiguram garantie pentru montajul acoperisurilor din tigla ceramica pe o perioada cuprinsa intre 5 si 15 ani diferenta fiind data calitatea materialelor.

citeste detalii

Garantie suplimentara pentru deteriorarile produse de inghet

În perioada menţionată vom înlocui gratuit din fabricile noastre toate ţiglele TONDACH, cărora s-a demonstrat că le lipsesc calităţile certificate prin SR EN 1304.

citeste detalii

Tigla ceramica gama variata de modele si culori

Multiplele modele si culori în care puteti găsi pe piaţă ţiglele ceramice, poate satisface şi cele mai exigente pretenţii, oferind locuinţei dumneavoastră un aspect plăcut care să vă reprezinte.

citeste detalii

Calitatile tiglei ceramice

Montarea acestui tip de ţiglă este realizată pe şipci orizontale, iar datorită greutăţii ei (până la 5 kg/bucata), capacitatea portantă a şarpantei trebuie sa fie mare. Un alt inconvenient este evacuarea deficitară a apei de ploaie şi zăpezii, datorită asperităţilor de pe suprafaţa materialului. E bine să ştiti că ţiglele cu forme diferite nu sunt compatibile şi nu pot fi combinate. Tocmai de aceea, vă recomandăm să vă păstraţi un stoc de ţigle pentru viitoarele reparaţii.

Nu neglijaţi nici accesoriile, respectiv ţiglele de coamă (muchie), elementele de aerisire sau cele de fixare.

Sistemele de străpungere a acoperişului asigură soluţii pentru trecerea antenei, tubulaturii de aerisire a bucatăriei sau grupului sanitar.