Contact telefonic: 0768.084477, 0768.011455 | Contact prin email: acoperisurioffice@gmail.com

Garantie montaj acoperisuri tigla ceramica

Asiguram garantie pentru montajul acoperisurilor din tigla ceramica pe o perioada cuprinsa intre 5 si 15 ani diferenta fiind data calitatea materialelor.

citeste detalii

Garantie suplimentara pentru deteriorarile produse de inghet

În perioada menţionată vom înlocui gratuit din fabricile noastre toate ţiglele TONDACH, cărora s-a demonstrat că le lipsesc calităţile certificate prin SR EN 1304.

citeste detalii

Tigla ceramica gama variata de modele si culori

Multiplele modele si culori în care puteti găsi pe piaţă ţiglele ceramice, poate satisface şi cele mai exigente pretenţii, oferind locuinţei dumneavoastră un aspect plăcut care să vă reprezinte.

citeste detalii

Garantie 33 ani

Garanţie suplimentară pentru deteriorările produse de îngheţ În perioada menţionată vom înlocui gratuit din fabricile noastre toate ţiglele TONDACH, cărora s-a demonstrat că le lipsesc calităţile certificate prin SR EN 1304. Acordăm o garanţie suplimentară tuturor ţiglelor de bază care au suferit deteriorări produse din cauza îngheţului, dacă se demonstrează că aceste deteriorări au apărut datorită unor deficienţe de material. Impermeabilitatea acoperişului trebuie verificată.

Pe perioada acestor 33 de ani preluăm suplimentar şi costurile de reparaţie - costurile de montaj, dacă se poate demonstra că montajul a fost executat de către o echipă specializată, cu respectarea normelor de montaj TONDACH. Ne rezervăm dreptul de a executa lucrarea cu echipa proprie sau cu o echipă contractată de către noi.