Contact telefonic: 0768.084477, 0768.011455 | Contact prin email: acoperisurioffice@gmail.com

Garantie montaj acoperisuri tigla ceramica

Asiguram garantie pentru montajul acoperisurilor din tigla ceramica pe o perioada cuprinsa intre 5 si 15 ani diferenta fiind data calitatea materialelor.

citeste detalii

Garantie suplimentara pentru deteriorarile produse de inghet

În perioada menţionată vom înlocui gratuit din fabricile noastre toate ţiglele TONDACH, cărora s-a demonstrat că le lipsesc calităţile certificate prin SR EN 1304.

citeste detalii

Tigla ceramica gama variata de modele si culori

Multiplele modele si culori în care puteti găsi pe piaţă ţiglele ceramice, poate satisface şi cele mai exigente pretenţii, oferind locuinţei dumneavoastră un aspect plăcut care să vă reprezinte.

citeste detalii

Garantie montaj tigla ceramica

Asiguram garantie pentru montajul sistemului de invelitoare pe o perioada cuprinsa intre 5 si 15 ani diferenta o face calitatea materialelor.

Noi va stam la dispozitie cu materiale de buna calitate garantate in scris nu asa cum spun unii si altii ca au garantie 80 ani la materiale, verbal putem si noi sa garantam sute si chiar mii de ani dar cu vorbe putem arunca oricand.

Garantia scrisa cea mai lunga acordata unui sistem de invelitoare este de 15 ani, nu exista garantie scrisa pe o perioada mai mare de 15 ani, cine da o garantie scrisa trebuie sa verifice produsul sa vada daca nu sunt probleme in timp , pentru ca are o raspundere pentru acel produs.