Contact telefonic: 0768.084477, 0768.011455 | Contact prin email: acoperisurioffice@gmail.com

Garantie montaj acoperisuri tigla ceramica

Asiguram garantie pentru montajul acoperisurilor din tigla ceramica pe o perioada cuprinsa intre 5 si 15 ani diferenta fiind data calitatea materialelor.

citeste detalii

Garantie suplimentara pentru deteriorarile produse de inghet

În perioada menţionată vom înlocui gratuit din fabricile noastre toate ţiglele TONDACH, cărora s-a demonstrat că le lipsesc calităţile certificate prin SR EN 1304.

citeste detalii

Tigla ceramica gama variata de modele si culori

Multiplele modele si culori în care puteti găsi pe piaţă ţiglele ceramice, poate satisface şi cele mai exigente pretenţii, oferind locuinţei dumneavoastră un aspect plăcut care să vă reprezinte.

citeste detalii

Tigla ceramica

Tigla ceramica este fabricata din lut si coapta la cuptor, sau turnata din beton, vopsita sau nu, are o rezistenta buna la intemperii (ploi si zapada), asigura siguranta buna, nu produce zgomot la grindina si ploi, are o greutate de aproximativ 45 kg/mp, rezista in timp peste 50 ani, nu se incalzeste foarte mult vara, asigura o aerisire buna.

Tigla ceramica poate fi folosit pentru orice fel de acoperis (nou sau refăcut). Mediul înconjurător are un efect redus asupra lor, datorită rezistenţei mecanice mari (poate suporta greutatea zăpezii sau a gheţii), rezistenţei la foc, înghet şi radiaţii ultraviolete.